Субота, 20.04.2024, 10:48
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Святковий календар. Спілкуємося українською мовою
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2014 » Серпень » 28 » Інформація про проведення серпневої секції вчителів суспільствознавчого циклу
12:06
Інформація про проведення серпневої секції вчителів суспільствознавчого циклу

Упровадження нових навчальних програм з предметів суспільствознавчого циклу, методичні рекомендації викладання суспільствознавчих предметів у 2014/2015 н.р.

26 серпня 2014 р. у приміщенні Яремчанської ЗОШ І-ІІІ ст. №1 (директор Іван Холошнюк) відбулася традиційне серпневе секційне засідання учителів суспільствознавчих предметів. У проведенні студій взяли участь представники управління освіти Яремчанського міськвиконкому, міського методичного кабінету, вчителі ЗОШ Яремчанської міськради. Під час роботи порушена проблематика теорії і практики втілення Державних стандартів освітньої галузі «Суспільствознавство».
Методист міського методичного кабінету  Роман Бенько ознайомив присутніх із особливостями нормативно-методичного забезпечення, основними підходами до навчання історії й інших суспільствознавчих предметів у 2014/2015 навчальному році, присутні проаналізували результативність методичної роботи з учителями-суспільствознавцями в місті.
Зацікавленість присутніх викликала інформація методиста Романа Бенька «Аналіз результатів зовнішнього незалежного оцінювання учнів в 2014 році. Участь у Всеукраїнських учнівських олімпіадах з історії та основ правознавства» та вчителя історії Яремчанської ЗОШ І-ІІІ ст. №2 Галини Виксюк «Предметно-методична компетентність учителя суспільствознавчого циклу». Учасники секції подискутували з приводу результатів ЗНО з історії України учнів ЗОШ міста та особливостей оформлення календарно-тематичного планування вчителів. 
Відбулися презентації фахових видань, де уміщені публікації, що стосуються особливостей методики навчання історії в 6 класі, й методичного видання для загальноосвітніх навчальних закладів «За Україну, за її волю, за честь і славу, за народ! (матеріали до навчально-виховних занять)» та презентовано новостворений он-лайн-підручник з правознавства.
Робота секції завершилася обговоренням і прийняттям рекомендацій.

Матеріали із засідання секції на допомогу вчителям можна завантажити тут.

Переглядів: 452 | Додав: benrem | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: