П`ятниця, 29.03.2024, 18:37
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Святковий календар. Спілкуємося українською мовою
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2014 » Серпень » 5 » У шкільні програми з історії України внесуть зміни
22:12
У шкільні програми з історії України внесуть зміни

Міністерство освіти і науки запрошує громадськість до обговорення нової редакції навчальних програм з історії України та всесвітньої історії для 5-9 класів загальноосвітніх навчальних закладів. Про це йдеться у повідомленні прес-служби МОН.

В освітньому відомстві зазначають, що пропозиції щодо внесення змін до програм з історії були внесені за наслідками проведеної експертизи навчальних програм з історії України та всесвітньої історії.

До експертизи були долучені вчителі, методисти та науковці. У Міносвіти наголошують, що до узагальненого варіанту нової редакції навчальних програм включено ті пропозиції, що були підтримані більшістю експертів у ході громадського обговорення.

З новою редакцією навчальних програм з історії України та всесвітньої історії для 5-9 класів можна ознайомитися за наступним посиланням.

Пропозиції необхідно надсилати до 10 вересня 2014 року на адресу: r_yevtushenko@mon.gov.ua.

У Міністерстві освіти і науки також повідомили про завершення громадського обговорення змін до нині чинних програм з історії України для 10-11 класів. Зміни будуть винесені на затвердження Колегією МОН.

Переглядів: 438 | Додав: benrem | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: