Четвер, 28.03.2024, 15:59
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Святковий календар. Спілкуємося українською мовою
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2014 » Вересень » 18

На виконання листа Глави Адміністрації Президента України від 12.09.14р. №02-01/2608 надсилаємо підготовлені за участю Українського інституту національної пам‘яті методичні матеріали на тему «Вшанування пам‘яті жертв фашизму» для використання у проведенні відповідної інформаційно-пропагандистської роботи.

Вшанування пам’яті жертв фашизму
Методичні матеріали щодо вшанування пам'яті жертв фашизму (зокрема у зв’язку з Міжнародним днем пам'яті жертв фашизму, 14 вересня)
Рекомендована символіка вшанування пам’яті жертв фашизму
У 2014 році у Києві на офіційних заходах з нагоди річниці Перемоги над нацистською Німеччиною вперше було вжито європейську символіку пам’яті полеглих у війні - Червоний мак.
Ідея та графічне втілення стало результатом співпраці Українського інституту національної пам’яті та Національної телекомпанії України.
... Читати далі »

Переглядів: 539 | Додав: benrem | Дата: 18.09.2014 | Коментарі (0)

Організація економічного співробітництва та розвитку ОЕСР (Organisation for Economic Co-operation and Development, OECD) провела широкомасштабне вивчення особливостей учительської праці у країнах, що є членами ОЕСР, що отримало назву «Міжнародне дослідження систем викладання й навчання (Teaching and Learning International Survey, TALIS)».

Під час доповіді про отримані результати неодноразово звучало схвалення британської системи середньої освіти у порівнянні з іншими країнами світу. При цьому всі присутні: від керівника «Ofsted» (Office for Standards in Education, Children's Services and Skills – державної установи, що інспектує всі зареєстровані школи у Великобританії) Майкла Уілшоу до попереднього міністра освіти Маукла Гоува висловлювали захоплення системою освіти Сінгапуру, де молоді учні показують особливо високі результати у вивченні математики.

Також було відзначено, що в даний час найкраще співвідношення ціни та якості надає ... Читати далі »

Переглядів: 412 | Додав: benrem | Дата: 18.09.2014 | Коментарі (0)